banner isbank

2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonaları İçin Kafile Listesi Duyurusu

maskot duyuru2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonalarına katılacak Bursa sporcuları için kafile listesi oluşturularak Valilik onayı alınacaktır. Şampiyonalara katılacak tüm sporcularımızın bu kafile listesinde yer alması gerekmektedir. İl Müdürlüklerinden onaylı kafile listelerinde yer almayan sporcular Türkiye Şampiyonasına katılamayacaklardır.

Turnuvaya kulübünüz ile katılacaksanız lütfen önce kulüp yetkiliniz ile iletişime geçiniz.


Tüm sporcularımız
 için 16 Ocak 2022 Pazartesi günü 17:00'ye kadar aşağıdaki uygun katılım formu doldurulmalıdır.

Kulüp Sporcuları Katılım Formu
(Kulüp yetkilisi tarafından doldurulacaktır, kulübün tüm sporcuları yer alacaktır. Kulüp yetkilisi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine gönderecektir.)
Bireysel Sporcu Katılım Formu
(Bireysel olarak katılacak sporcular içindir.)

Kulübüyle yarışmaya katılacak sporcularımızın, kulüp yetkililerine başvurmaları gerekmektedir. Kulüp katılım formunda yer alanlar "Bireysel Sporcu Katılım Formu"nu doldurmamalıdır.

Tüm sporcularımız için Seyahat Veli İzin Formunu e-devlet üzerinden doldurulmalıdır.  Seyahat Veli İzin işlemlerinizi e-Devlet üzerinden online olarak İzin İşlemleri formunu doldurarak yapabilirsiniz.

Grana Otel dışında konaklama yapacak olan sporcuların TSF Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Uygulama Yönergelerindeki Ek-1 formlarını doldurarak kayıt kontrol işlemleri sırasında yanlarında bulundurmaları gerektiğini hatırlatırız. 


Küçükler Ek-1 Formu
Yıldızlar Ek-1 Formu

İl Temsilcisi: Mehmet DURAK Telefon: 0530 770 65 16  E-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.