banner isbank

2023/1 Antrenör Temel Eğitim Dönemi Başlıyor

2023 antrenor eitimAntrenör Eğitim Programı kapsamında; Temel Eğitim ve bütünleme dönemi başvuru süreci tamamlanmış olup, Spor Bilgi Sistemi/Spor Elemanı/Temel Eğitim Başvurularım ekranında başvuruları onaylanan Antrenör adayları Anadolu Üniversitesi /e-Kampüs sistemine aktarılmıştır.
Temel eğitim ve bütünleme başvurusu kabul edilen adaylar Anadolu Üniversitesi/ e-Kampüs sistemine e-Devlet kapısı şifreleriyle giriş yapabileceklerdir. e-Kampüs kaydını gerçekleştiren adaylara başvurduğu kademe ile ilgili eğitim dokümanları (e-kitap, ders anlatım videoları, soru çözümleri vb.) erişime açılacaktır.

16-27 Ocak 2023 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi'ne (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriş yaparak sınav kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Sınav kaydı oluşturmak için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kayıt sırasında özellikle sınava hangi ilde katılacağınız bilgisini belirtirken çok dikkatli olunuz. 13 Şubat- 17 Mart 2023 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi aday işlemleri sistemi üzerinden sınav kayıt işlemlerinizi yaptırmanız gerekmektedir. Sınava kayıt yaptırılmaması durumunda sınava katılım sağlanamayacaktır. 
2023/1 dönemi sınav tarihi olan 30 Nisan 2023 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir. E-kampüs sistemi, eğitim ve sınava ilişkin duyuru, bilgilendirmeler Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacaktır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi için https://sporegitim.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/255716/2023-1-antrenor-temel-egitim-donemi-basliyor.aspx sayfasını ziyaret edebilirsiniz.